© Copyright Virserums sportfiskeklubb 2002-2017

Medlemsinformation!

Hur blir jag medlem i VSFK?

Om du vill bli medlem i VSFK kontaktar du någon i styrelsen eller betalar in medlemsavgiften till: Virserums Sportfiskeklubb Bankgironummer: 5467-4205 Skriv namn och adress och telnr, samt gärna E-postadress och mobilnummer om du har, till dig som avgiften avser. Medlemskort skickas ut så fort avgift är bokförd Medlemsavgifter 2017 och framåt Senior 150:- Junior* 100:- Pensionär 100:- Familj** 225:- * upp till 17 år  ** Gäller 2 personer över 17 år och obegränsat antal yngre inom samma familj som är boende på samma adress.

Stadgar VSFK

Här kan du läsa föreningen stadgar.

Medlemsförmåner!

Mot uppvisande av medlemskort: - Gäller gratis fiske* i sjöarna Moren och Ånglegöl (dock ej Karpfiske/Angel/Ismete i Ånglegöl) - Får ni hyra båt **(i mån av tillgång) i sjöarna Moren, Ånglegöl och Virserumssjön för endast 80:-/dygn - Har Ni möjlighet att köpa årskort i Lysegöl (gäller 1/5-31/3) max 3 fiskar/dygn eller max 9 fiskar/kalendermånad - Har ni möjlighet att köpa årskort för karpfiske i Ånglegöl, läs mer på www.ånglegöl.se - Får ni delta i klubbmästerskap & övriga medlemsaktiviteter - Får ni möjlighet att vara med och försöka slå klubbens rekordfiskar - Får Ni 10 % rabatt på fiskeartiklar hos Nya Järnboden i Virserum * medlemskortet gäller som fiskekort  ** Nycklar hämtas och lämnas på Gulf-macken i Virserum.

Klubblokal

Från och med 1:a januari 2017 har vi en ny klubblokal. Den ligger i källarplanet på Bastugatan 4B (mitteningången) Här kan ni när vi har öppet läsa fisketidningar, göra egna fiskegrejer mm.

Virserums Sportfiske Klubb